Welkom Nathalie Koole bij Dé Verzekeringswinkel!

Vol trots melden wij dat het team van Dé Verzekeringswinkel vanaf 1 juni is uitgebreid met een nieuwe adviseur, Nathalie. Zoals wellicht bekend onderscheiden wij ons van de concurrenten door onze persoonlijke, no-nonsense benadering. Als gevolg van het succes van onze aanpak groeien wij en is deze uitbreiding nodig om ook in de toekomst onderscheidend te blijven.

Ellis, eigenaar van Dé Verzekeringswinkel: "vanaf het eerste gesprek maakte Nathalie de juiste indruk op mij. De beslissing om haar aan het team toe te voegen was daarom snel genomen. Indrukwekkend is dat Nathalie nog voor haar daadwerkelijke indiensttreding alle benodigde WFT-diploma’s heeft gehaald! Ik ben ervan overtuigd dat onze relaties Nathalie als waardevolle uitbreiding op ons team gaan ervaren."

Nathalie: "ik leef de afgelopen weken al enthousiast toe naar mijn daadwerkelijke start. In de gesprekken met het team van Dé Verzekeringswinkel voelde ik direct de juiste klik."

Nathalie woont in Alkmaar in de buurt van De Mare en heeft daardoor het juiste DNA om met onze relaties samen te werken. Nathalie is getrouwd met Nathan en is de trotse moeder van Jurre en Jinthe. In haar vrije tijd houdt ze van wandelen, tekenen en uiteraard samen met vrienden koken en leuke dingen doen.