Wij staan voor persoonlijk contact

Bij Dé Verzekeringswinkel nemen we persoonlijk de telefoon op en kennen wij onze klanten.

Echte kaaskoppen

Als kaaskop houd je van Alkmaar. Of je nu jong, belegen of oud bent. Er net woont, nog woont, niet meer woont of in de omgeving woont. Wonen, werken, winkelen, ondernemen... je wil onbezorgd genieten van je leven, de omgeving en de stad. Je wil de kansen benutten voor het bedrijf dat je bouwt. Of zoals wij dat zeggen: zorgen dat de zon in je leven blijft schijnen. Zoals de zon ook op ons logo en aan ons pand aan de Oudegracht prijkt.

Het is 1996…

De zon komt altijd weer op, zoals Ellis en Marcel Verëll altijd terugkomen naar Alkmaar. Nadat Marcel eind jaren negentig na flink wat werkervaring in de branche, Dé Verzekeringswinkel overneemt, begint zijn ondernemersreis door Noord-Holland en start hij tien Hypotheekwinkels.

Alkmaar als thuishaven

Als algemeen directeur voelt hij zich meer aandeelhouder en manager dan adviseur. Hij mist het persoonlijke contact met de klanten en waar het echt omgaat: in noodsituaties er zijn, de helpende hand en rust bieden. Dus verkoopt hij zijn Hypotheekwinkels en keert hij terug naar de basis. Alkmaar. Oudegracht. Dé Verzekeringswinkel.

Geheim van de smid

Terug in Alkmaar kan hij weer de eigenaar en adviseur zijn, die hij in zijn kern is, genieten van de waardevolle vertrouwensrelatie met zijn klanten en bouwen aan een betrokken en persoonlijk kantoor, waar gewoon gek genoeg is en de telefoon nog altijd wordt opgenomen door een van de vijf teamleden. ‘Het is ons geheim’, grapt Marcel regelmatig. Het hoeft niet groots. Wel goed. Voor jou. Zodat jij zorgeloos woont, leeft en onderneemt. Ook als je een paaltje hebt geraakt, je personeel uitvalt, je vloer blank staat, je pand in vlammen opgaat, je boot beschadigd is of je van de piste thuisgebracht moet worden.

Tegendraads

Het is 2016 als een nieuw teamlid Dé Verzekeringswinkel versterkt. Ellis Verëll. Het nichtje van. Ze heeft een bak ervaring in de branche. Bij Zicht en bij Achmea. Nu is ze de compagnon van. Doordat Ellis mede-eigenaar is, stellen Ellis en Marcel de persoonlijke aanpak van het kantoor veilig. Geen grote overnamepartij die na de pensionering van Marcel straks het scepter zwaait, zoals je dat nu veelvuldig in de markt ziet. Ellis en Marcel gaan tegen de trend in en behouden zo het karakter en de service van Dé Verzekeringswinkel, waar onze verzekerden ons zo om waarderen. Met een 9,1 zelfs.

Eerlijk, snel en persoonlijk blijven

Wat goed is, moet goed blijven. In de familie. Vertrouwd. En persoonlijk. Zodat jij verzekerd bent van onze typisch persoonlijke, snelle en eerlijke benadering, je ons gewoon aan de lijn krijgt als je een schade doorbelt of een vraag wil stellen. Bij Dé Verzekeringswinkel zijn we er voor elkaar en krijgen we dingen voor elkaar. Voor jou. Want hoewel geld misschien niet gelukkig maakt, draagt financiële rust zeker bij aan een gelukkig leven. Zodat je kan blijven groeien en genieten. Van je leven, je bedrijf, je lievelingsmensen en de stad.

En ben je in de binnenstad van Alkmaar? Stap gerust bij ons binnen aan de Oudegracht 245. Wij zijn er. Voor kaaskoppen die houden van de zon in hun leven.

Plan je Onbezorgd leven gesprek
Een verzekeringsadvies op maat?

Neem contact met ons op!