Gesloten (ma-vrij 09:00 - 17:30)
Neem contact met ons op

Wij zijn er!

 Elke werkdag van 09:00 tot 17:30 helpen wij u graag! 

Contact

A family affair

Marcel VerellTrots presenteer ik u namens Dé Verzekeringswinkel de tweede editie van deze mooie glossy in samenwerking met Nh1816. Vorig jaar bliezen wij 25 kaarsjes uit en dit jaar viert Nh1816 Verzekeringen zijn 200-jarig bestaan. Dat is een felicitatie waard!

Voor mij voelt Nh1816 als een family affair aangezien mijn broer Lex er werkzaam is als algemeen directeur. Los van deze familieband voel ik mij sterk verbonden met Nh1816 vanwege onze vruchtbare samenwerking.

In dit magazine hebben we het thema 'family affair' doorgevoerd. Met veel plezier zetten we in deze uitgave verschillende familierelaties in werksfeer in het zonnetje. Onder hen onze eigen medewerkers: Roelf-Jan Tiktak, een voormalig Nederlands voetballer wiens zoon in zijn voetsporen treedt. Ook onze Mark Leering is een bekende Alkmaarder: in het verleden heeft hij in verschillende horecagelegenheden gewerkt en zijn broer Joost bestiert Café Bruintje.

Om de family affair compleet te maken vindt u op de laatste pagina ter introductie van mijn nichtje Ellis Vërell. Zij is per 1 juni 2016 in dienst gekomen als bedrijvenadviseur.

Zelf ben ik gezegend met een grote en gezellige schoonfamilie. Mijn vrouw Mirjam runt een Bed & Breakfast, dat net als Dé Verzekeringswinkel is gevestigd in het voor malig stadsarchief, en haar broers zijn ook geen onbekenden in Alkmaar. Wie de stad eveneens op zijn duimpje kent is mijn goede vriend en makelaar René de Ruiter. Zijn zoon timmert aan de weg als dj. Tot slot vertelt de familie Moro van Mercato Italiano over hun verrukkelijke Italiaanse specialiteiten.

Laat u inspireren door deze gepassioneerde Alkmaarse families bij wie de drive en het ondernemerschap in de genen zit. Ons leven speelt zich af op een vierkante kilometer, maar is nooit saai. Ik wens u veel leesplezier en een zonnige, blije zomer toe!

Marcel Verëll
De Verzekeringswinkel Alkmaar