•  Laagdrempelig en persoonlijk
 •  Best passend verzekeringsadvies
 •  Klanten beoordelen ons met een 9,2
  Vragen? 072-5112000
  Bereikbaar (ma-vrij 08:30 - 17:00)
  De verzekeringswinkel

  Wij zijn er!

   Elke werkdag van 08:30 tot 17:00 helpen wij u graag! 

  Contact

  Medewerkers

  Marcel VerrelMarcel Verell De Verzekeringswinkel Alkmaar

  Directeur

  Marcel Verell, geboren en getogen Alkmaarder al meer dan 30 jaar in het verzekeringsvak werkzaam , mijn hobby's zijn voetbal, lekker italiaans koken en wijn drinken in goed gezelschap, in de zomer ben ik veel op onze mooie stranden te vinden.

  Neven activiteiten ; businessclub Alcmaria, sponsorcommissie 8 Oktober, founder De Dieu, Kookgenietschap der Noord-Hollanders.

  m.verell@deverzekeringswinkel.nl

  072-5112000

   

   

   

  Sandra GabelerSandra Gabler De Verzekeringswinkel Alkmaar

  Financieel medewerker

  Sandra Gabler, al ruim 10 jaar werkzaam bij De Verzekeringswinkel op de financiële administratie. In het weekend moedig ik graag mijn beide zoontjes aan langs het voetbalveld, daarnaast sport ik zelf graag, hou van gezelligheid en geniet van de vakanties met mijn gezin. 

  s.gabler@deverzekeringswinkel.nl 

  072-5112000

   

   

   

  Astrid VeldmanAstrid Veltman De Verzekeringswinkel Alkmaar

  Medewerkster Frontoffice

  Astrid Veltman, getrouwd, 2 zonen,  geboren en getogen in Alkmaar. Na 25 jaar in de reiswereld te hebben gewerkt,  ben ik  inmiddels al weer bijna tien jaar werkzaam bij Dé Verzekeringswinkel, waar ik voornamelijk bezig ben met schadeafwikkeling. Buiten het werk ga ik regelmatig fietsen en varen.  Wintersport met mijn man, onze jongens en een aantal vrienden die zich daar bij aansluiten en meestal één keer per jaar heerlijk een weekje relaxen in de zon.

  a.veltman@deverzekeringswinkel.nl 

  072-5112000

   

   

   

  Roelfjan TiktakRoelfjan Tiktak De Verzekeringswinkel Alkmaar

  Medewerker Frontoffice

  Ik ben geboren in Veendam en heb tot mijn 22e in Nieuwe Pekela in de provincie Groningen gewoond. Sinds 1982 getrouwd met Bettie Tiktak. Wij hebben samen een zoon Jordi. Door het voetbal ben ik in het westen van het land terecht gekomen. Vanaf 1982 woon ik in Heerhugowaard. Mijn hobby's zijn voetbal (kijken naar mijn zoon en AZ), golfen en spinning. Door een ernstige knieblessure kan ik zelf helaas niet meer voetballen.

  Vanaf 1988 ben ik actief in de verzekeringsbranche. Bij De Verzekeringswinkel ben ik inmiddels reeds 17 jaar werkzaam.

  r.tiktak@deverzekeringswinkel.nl 

  072-5112000

   

   

   

  Mark LeeringMark Leering De Verzekeringswinkel Alkmaar

  Medewerker Frontoffice

  Mark Leering, een echte kaaskop en sportliefhebber waarbij het eten/drinken niet mag ontbreken... Op het gebied van werk heb ik een aantal jaren elders ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche. Inmiddels ben ik nu geruime tijd onderdeel van het team bij de Verzekeringswinkel, een echt Alkmaars bedrijf.

  m.leering@deverzekeringswinkel.nl 

  072-5112000

   

   

   

  Ellis VerellEllis Verell De Verzekeringswinkel Alkmaar

  MKB adviseur

  Ellis Verell, nichtje van Marcel, geboren in Hoorn en inmiddels alweer ruim 10 jaar woonachtig in Heerhugowaard. Met mijn 16 jaar werkervaring in de verzekeringsbranche ben ik sinds juni 2016 het team komen versterken als MKB adviseur bij de Verzekeringswinkel. Ik krijg energie van het contact met klanten. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en vind het heerlijk om uit eten en op vakantie te gaan. Verder geniet ik volop van mijn drie zoons.

  e.verell@deverzekeringswinkel.nl

  072-5112000

   

   

   

  De Verzekeringswinkel Alkmaar