•  Laagdrempelig en persoonlijk
 •  Best passend verzekeringsadvies
 •  Klanten beoordelen ons met een 9,2
  Vragen? 072-5112000
  Bereikbaar (ma-vrij 08:30 - 17:00)
  De verzekeringswinkel

  Wij zijn er!

   Elke werkdag van 08:30 tot 17:00 helpen wij u graag! 

  Contact

  Hypotheken

  Hypotheekadvies is na alle wettelijke wijzigingen van de laatste jaren maatwerk bij uitstek geworden. Dit geldt niet alleen bij aankoop van een nieuwe woning maar ook voor een bestaande hypotheek op uw huidige woning.


  Lees ook ons blog: "We verrassen de klant graag in euro's"


   

  Gewijzigde aftrekbaarheid van de rente, de woekerpolis problematiek, sterk gedaalde overlijdensrisicotarieven, de momenteel historisch lage rente en uw pensioensituatie zijn voor ons de belangrijkste toetscriteria om te beoordelen of u nog "op het goede spoor zit" met uw huidige hypotheek. Onze financieel adviseur Edwin Fey heeft ruime ervaring op dit gebied. Kijk voor meer informatie op www.jsfa.nl.

  Wij nodigen u daarom uit gebruik te maken van onze service uw hypotheek te toetsen aan bovenstaande criteria. In 45 minuten maken wij een gratis quickscan van uw huidige situatie en kunnen wij u informeren over mogelijke veranderingen/verbeteringen binnen uw huidige hypotheek. Hiervoor bent u van harte welkom bij ons op kantoor maar een afspraak bij u thuis is ook ('s avonds) mogelijk.

  De Verzekeringswinkel Alkmaar